Avoimet työpaikat

Työntekijöitä
Kuva: Julia Hautojärvi

Maanmittauslaitoksessa työskentelee noin 1800 henkilöä, ja etsimme myös uusia osaajia joukkoomme. Avoimista työpaikoistamme kerromme tällä sivulla sekä valtiolle.fi- palvelussa.

Avoimet työpaikat

Järjestelmäsuunnittelija (haku päättyy 8.3)

Tutkija (haku päättyy 1.3)

Vanhempi tutkija (haku päättyy 1.3)

Johtava asiantuntija (haku päättyy 26.2.)

Maanmittausinsinööri (haku päättyy 28.2.)

Opinnäytetyöt

Paikkatietokeskuksen kaukokartoituksen ja fotogrammetrian osasto hakee opiskelijoita ja vastavalmistuneita kesätöihin, kokopäivätyöhön tai diplomityöhön kehittämään liikkuvan keilauksen algoritmeja ja ohjelmistoja. Haku päättyy 20.2.2018. Lue lisää hakuilmoituksesta.

Paikkatietokeskuksen geodesian ja geodynamiikan osasto hakee määräaikaisia apulaistutkijoita, opinnäytetyöntekijöitä ja jatko-opiskelijoita työskentelemään tutkimusprojekteissa. Haku päättyy 28.2.2018. Lue lisää hakuilmoituksesta.

Avoimet kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkamme 2018 olivat haettavissa tammikuussa  www.valtiolle.fi -järjestelmässä. Haku päättyi perjantaina 26.1.2018 klo 16.15.

Saimme runsaasti hakemuksia - kiitos kaikille kesätyöpaikoistamme kiinnostuneille! Valinnat pyrimme tekemään maaliskuun loppuun mennessä.

Kesätyöntekijöitä
Kuvia ja tarinoita kesän 2017 kesätöistä löytyy Instagramista häshtägillä #MMLkesäduunarit

 

Avoimet harjoittelu- ja työhakemukset

Meille voi lähettää avoimia harjoittelu- ja työhakemuksia sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi. Voit lähettää avoimen työhakemuksen myös valtiolle.fi-sivuston kautta.

Harjoittelupaikkoja tarjoamme ensisijaisesti kesäisin. Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä määräaikaisissa tehtävissä.

Vakituisista tehtävistä ja pidemmistä määräaikaisuuksista ilmoitamme valtiolle.fi-palvelussa.

Maanmittauslaitoksessa keskitymme opintoihin liittyvien harjoittelijapaikkojen tarjoamiseen. Maanmittauslaitoksessa ei ole mahdollista suorittaa tutkintoa ns. oppisopimuksena.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä koskien harjoittelu- ja työpaikkoja, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi.