Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Maanmittauslaitoksessa työskentelee noin 1800 henkilöä, ja etsimme myös uusia osaajia joukkoomme. Avoimista työpaikoistamme kerromme tällä sivulla sekä valtiolle.fi- palvelussa.

Avoimet työpaikat

Projektikoordinaattori (haku päättyy 20.8.2017)

Tuotantopäällikkö (haku päättyy 28.8)

Asiakaspalvelusihteeri (haku päättyy 28.8)

Avoimet kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkamme olivat haettavissa tammikuussa valtiolle.fi:ssä. Haku päättyi perjantaina 27.1.2017 klo 16:15. Saimme runsaasti hyviä hakemuksia ja valinnat kesälle 2017 on tehty.

Kiitos kaikille hakijoille ja kiinnostuksesta tehtäviä kohtaan!

Voit seurata Maanmittauslaitoksen kesätyöntekijöiden arkea Instagramissa Maanmittauslaitoksen tililtä tai aihetunnisteella #MMLkesäduunarit.

Avoimet harjoittelu- ja työhakemukset

Meille voi lähettää avoimia harjoittelu- ja työhakemuksia sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi. Voit lähettää avoimen työhakemuksen myös valtiolle.fi-sivuston kautta.

Harjoittelupaikkoja tarjoamme ensisijaisesti kesäisin. Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä määräaikaisissa tehtävissä.

Vakituisista tehtävistä ja pidemmistä määräaikaisuuksista ilmoitamme valtiolle.fi-palvelussa.

Maanmittauslaitoksessa keskitymme opintoihin liittyvien harjoittelijapaikkojen tarjoamiseen. Maanmittauslaitoksessa ei ole mahdollista suorittaa tutkintoa ns. oppisopimuksena.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä koskien harjoittelu- ja työpaikkoja, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hr@maanmittauslaitos.fi.