Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Varausohjeet

Näytteilleasettajille on tarjolla vapaasti varattavissa olevaa näyttelytilaa A-, B-, F, G, K ja P-kortteleissa. Näissä kortteleissa (vapaasti varattavilla alueilla) osastojen rakennuttamisesta ja sisustuksesta vastaa näytteilleasettaja itse. Varattavan alueen minimi neliömäärä on ilmoitettu varauskartassa F-, G-, P- ja K-kortteleissa.

Näytteilleasettajat voivat varata myös valmiiksi rakennettuja osastoja kortteleissa C, D, E, F, M ja N. Valmiiksi rakennetuissa osastoissa on valmiina valkoiset seinät profiilirakenteesta, sähköpistorasia ja valaisimet. Osastoihin ei kuulu erillistä mattoa eikä kalusteita. Näyttelysalissa (101) on kokolattiamatto.

Näyttelytilan rajoitteet: yli 250 cm korkeista rakenteista ja yli 1000 kiloa painavista näyttelyesineistä tulee sopia erikseen järjestäjän ja Messukeskuksen kanssa.

Merkitse varauslomakkeeseen ja -karttaan ensisijaisesti haluamanne alue ja neliömäärä sekä vaihtoehtoiset alueet. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Katso tarkemmin varausehdot.

Näyttelypaikan varauslomake

Täytä varauslomake (Vain Internet Explorer) / lähetä varauksesi sähköpostitse paikkatietomarkkinat@maanmittauslaitos.fi

jos et saa lähetettyä täytettyä lomaketta suoraan selaimesta, tallenna se kovalevylle ja lähetä lomake sen jälkeen sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen paikkatietomarkkinat@maanmittauslaitos.fi