Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus, Sastamala 2024-728631

Toimitusnumero
2024-728631
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Sastamala

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme toimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon ennestään oleva tieverkko ja aikaisemmin perustetut oikeudet.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset ja käytössä olevat oikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. Toimitus koskee kaikkia toimitusalueella olevia kiinteistöjä.   

Toimituksessa ei käsitellä vielä erottamattomien määräalojen oikeuksia eikä oikeuksia, joissa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. 

Koska kysymyksessä on käytössä olevien ja tarpeellisten oikeuksien voimaan jättäminen ja rekisteriin merkitseminen, toimitusalueelle aikaisemmin perustetut oikeudet, jotka on korvattu asemakaavalla, joiden sijaintia ei tiedetä tai jotka eivät ole enää käytössä, tullaan lakkauttamaan.

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk.

Toimitusalue:  

Toimitusalue on Sastamalan keskustan pohjoispuolellaKolunmaan ympäristössä alue liitekartan mukaisesti.

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 19.6.2024 klo 12:00 Kauppalantalon II:n kerros, juhlasali, valitusaika päättyy 19.7.2024

Kokousaineisto, vaikutusaluekartta ja  toimituskartta löytyvät tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet

Toimitus tehdään valtion varoin. 

 

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto, lomalla 24.6 - 5.7.2024

sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi

puh: 0400 771 436

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).