Hyppää pääsisältöön

92 % kesätyöntekijöistä suosittelisi Maanmittauslaitosta työpaikkana

Maanmittauslaitoksella työskenteli kesän 2024 aikana 126 kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä eri puolilla Suomea. Palautekyselyn perusteella meille sai hakemaan kesätöihin monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä positiivinen mielikuva meistä työnantajana.

Työntekijät katsovat yhdessä tietokoneen näyttöä.

Vuosittain kesän päätteeksi kysymme kesätyöntekijöiltämme palautetta esimerkiksi perehdytyksen onnistumisesta ja harjoittelun toteutuksesta. Palautekyselyyn vastasi 62 kesätyöntekijää ja heistä 92 % suosittelisi meitä työnantajana. 74 % on kiinnostunut työskentelemään meillä jatkossakin. Vapaissa vastauksissa tuli esille, että meille hakeudutaan kesätöihin muun muassa mielenkiintoisten työtehtävien, hyvän työilmapiirin ja organisaatiokulttuurin sekä kavereilta kuultujen positiivisten kokemusten takia.

Työtehtävistä apua tulevaisuuteen

Kesätyöntekijät kokivat, että harjoittelusta oli heille hyötyä tulevaisuuden kannalta (4,9/5). Työtehtävät vastasivat hyvin työntekijöiden odotuksia (4,3/5) ja he tunsivat, että heitä arvostetaan työyhteisössä (4,8/5). Olemme panostaneet perehdytykseen, mikä näkyi palautekyselyn vastauksissa: kesätyöntekijät kokivat, että he saivat riittävästi perehdytystä työtehtäviinsä (4,5/5). Kehitettävää löytyi palautteen antamisesta, sillä se sai pisteitä 3,9/5. 

Kesätyöhaku alkaa joulukuussa 2024

Ensi kesän kesätyöpaikat tulevat hakuun joulu-tammikuussa. Löydät kaikki avoimet työpaikat sivuiltamme. Seuraa työpaikkailmoituksiamme myös LinkedInissä ja Instagramissa.

Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja Johanna Snellman, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Maanmittauslaitos
Asiakaspalvelu

Uusimmat uutiset ja artikkelit