Hyppää pääsisältöön

Alueellinen tietoimitus Ulvilan kaupungissa 2016-522336

Toimitusnumero
2016-522336
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Ulvila

Alueellinen yksityistietoimitus, Ulvila

Maanmittauslaitos on määrännyt suoritettavaksi alueellisen yksityistietoimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet vastaamaan niiden todellisia kulkutarpeita ottaen huomioon alueella oleva tieverkko.

Toimituksen tarkoituksena on perustaa pysyviä tieoikeuksia. Tarpeettomaksi jäävät tieoikeudet, joita ei ole esitetty ehdotuskartoilla, esitetään lakkautettaviksi.

Toimituksen tarkoituksena on lisäksi edistää kiinteistöjärjestelmän luotettavuutta ja selvyyttä.

Alueellinen yksityistietoimitus suoritetaan valtion varoin.

 

Perustiedot

Toimitusalue sijaitsee Ulvilan kaupungissa. Toimitusalue käsittää Kivialhontien, Alhontien, Kaasmarkuntien ja Kaasmarkunjoen ympäröimän alueen. Toimitusalueen rajaus ilmenee liitteenä olevasta aluekartasta. Aluekartan lisäksi liitteissä on ehdotuskartat toimitusalueelle ehdotetuista tieoikeuksista. Ehdotuskartasta on lähetetty kiinteistöjen omistajille tarvittavat kartat, joihin he ovat voineet etukäteen tutustua ja antaa palautetta niistä. Kiinteistöjen omistajien yhteydenottojen perusteella on mahdollista, että suunnitelmakarttaan tulee muutoksia.

 

Ajankohtaista

Toimitusinsinööri päivystää asiaan liittyvissä kysymyksissä keskiviikkona 24.4.2024 klo 10.00-12.00 ja torstaina 25.4.2024 klo 10.00-12.00 Ulvilan kaupungintalon, hallituksen huoneessa, osoite Loukkurantie 1, Ulvila.

Toimituskokous pidetään Ulvilan kaupungintalolla, valtuustosalissa keskiviikkona 22.5.2024 klo 10.00. Osoite: Loukkurantie 1, Ulvila

 

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri Teijo Aho
040 801 7403
teijo.aho@maanmittauslaitos.fi

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).