Hoppa till huvudinnehåll

92 % av sommarjobbarna rekommenderar Lantmäteriverket som arbetsplats

Sommaren 2024 hade Lantmäteriverket 126 sommarjobbare i olika uppgifter runt om i Finland. Enligt responsenkäten hade de sökt sommarjobb hos oss på grund av de varierande och mångsidiga arbetsuppgifterna och vår positiva arbetsgivarimage.

Työntekijät katsovat yhdessä tietokoneen näyttöä.

Varje år i slutet av sommaren ber vi våra sommarjobbare om feedback, till exempel om hur introduktionen till arbetet lyckades och hur praktiken genomfördes. Enkäten besvarades av 62 sommarjobbare, och 92 procent av dem skulle rekommendera oss som arbetsgivare. Jobb hos oss även i framtiden intresserar 74 procent av dem. De fritt formulerade svaren visade att sommarjobbare söker sig till oss bland annat på grund av intressanta arbetsuppgifter, en god stämning och organisationskultur på jobbet samt positiva erfarenheter som de hört av vänner.

Jobb ger lyft i framtiden

Sommarjobbarna ansåg att praktiken var nyttig med tanke på framtiden (4,9/5). De hade tilldelats arbetsuppgifter som motsvarade väl förväntningarna (4,3/5), och de kände sig uppskattade av arbetsgemenskapen (4,8/5). Vi har satsat på arbetsintroduktion, vilket avspeglades i responsen, genom att sommarjobbarna ansåg att de fick tillräcklig introduktion till arbetet (4,5/5). Vi kan bli bättre på att ge feedback; på den punkten var vårt betyg 3,9/5.

Sommarjobben utlyses i december 2024

Jobben för nästa sommar kan sökas från och med december-januari. Våra lediga tjänster hittar du på vår webbplats. Följ våra jobbannonser även på LinkedIn och Instagram.

Mer information

Johanna Snellman, personaldirektör, fornamn.efternamn@lantmateriverket.fi

Lantmäteriverket
Kundservice

Nyheter och artiklar