Tietoa sivustosta

Sivuston tietosuoja ja käyttöehdot.

Sivuston käytön analysointi ja kehittäminen

Maanmittauslaitos.fi-sivusto käyttää Piwik-kävijäseurantapalvelua sivuston käytön ja liikenteen analysointia ja kehittämistä varten. Piwik kerää sivuston kävijöistä tietoa evästeiden kautta, jotta sivuston käytettävyyttä, käyttäjäkokemusta ja toimivuutta voidaan tietojen avulla parantaa.

Sivuston käyttäjien tietoja ei tallenneta tai käsitellä niin, että yksittäisen käyttäjän tietoja voitaisiin seurata tai tarkastella. Tiedot ovat vain Maanmittauslaitoksen käytettävissä, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Pystyt estämään sivuston käytön analysoinnin selaimesi evästeasetuksista tai asentamalla tähän tarkoitetun lisäosan selaimeesi.

Lisätietoja Piwik-kävijäseurantapalvelusta ja sen tietosuojaperiaatteista

Henkilötietojen käsittely

Maanmittauslaitos.fi käsittelee luovuttamiasi henkilötietoja huolellisesti, lainmukaisesti ja varmistaen näiden asianmukaisen tietosuojan.

Tietosuojaselosteet

Sivuston tietoturvallisuus

Jos löydät sivustolta haavoittuvuuden tai heikkouden, ilmoita tästä Maanmittauslaitoksen kirjaamoon, osoitteeseen kirjaamo(at)maanmittauslaitos.fi tai palautelomakkeella.

Sivuston käyttöehdot

Oikeudet sivustossa julkaistavaan teksti- ja kuva-aineistoon ovat Maanmittauslaitoksella tai muulla ai-neiston yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla.

Sivuston tekstiaineiston käyttö ja siihen linkitys on sallittu hyvän tavan mukaisissa asiayhteyksissä, kun lähde mainitaan.

Sivustolla olevia kuvia ei saa manipuloida tai muuttaa ilman lupaa. Kuvia ei saa hyödyntää sopimattomalla tai hyvän tavan vastaisella tavalla eikä käyttää markkinointi- ja mainostarkoituksiin tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Käyttäjä ei saa siirtää julkaisuoikeutta kolmannelle osapuolelle.

Sivuston sisällössä on kaikin tavoin pyritty tiedon oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen. Maanmittauslaitos ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta. Maanmittauslaitos ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.