Hyppää pääsisältöön

Tiekunnan ja rantakunnan yhteystiedot on lisätty koekäyttöympäristöön

Kiinteistötietojen kyselypalvelun (OGC API Features) koekäyttöympäristöön on lisätty tiekunnan ja rantakunnan yhteystiedot  tuotteet testattavaksi. Koekäyttöympäristössä on vain pieni määrä esimerkkejä tuotteista, 9 kpl kummastakin. Esimerkit ovat kuvitteellisia. 

Jos organisaatiollasi on jo lupa Kiinteistötietojen kyselypalvelun (OGC API Features) koekäyttöön, uudet tuotteet ovat heti testattavissa. Koekäyttöympäristössä olevat esimerkit ovat eri palveluosoitteessa kuin muut luvanvaraiset tuotteet. Jos sinulla ei ole vielä koekäyttölupaa, ota yhteyttä verkkopalvelut@maanmittauslaitos.fi

Lisätietoja ja tarkat ohjeet tuotteen testaamiseen löydät palvelun teknisestä kuvauksesta.

Tiekunnan ja rantakunnan yhteystiedot

Tiekunnan yhteystiedot tuotteessa esitetään mm. tiekunnan nimi, tiekunnan kotikunnan tiedot  sekä tiekunnan yhteyshenkilön nimi ja osoite. Y-tunnuksellisista yhteyshenkilöistä esitetään vain nimi. On mahdollista, että yhteyshenkilön tietoja ei aina ole. Rantakunnan yhteystiedot tuotteessa esitetään vastaavat tiedot. 

Tuotannollisessa palvelussa  yhteyshenkilötiedot perustuvat tiekuntien ja rantakuntien ilmoituksiin. Osoitetietoja päivitetään väestötietojärjestelmästä. Tuotannossa yhteystiedot tuotteiden käyttäminen  vaatii oikeuden henkilötietoihin.

 

Uusimmat palvelutiedotteet